Skip navigation MENU

Zonvakantie Andalusië

Zon, zee, strand en fiesta’s

De meeste mensen maken een reis naar Andalusië voor het prachtige weer, de uitstekende stranden en het heerlijke eten met zeevruchten en ham (Pata negra). Daarnaast is de lokale bevolking erg vriendelijk en worden er regelmatig fiesta’s gevierd. De vele zonuren en de warme temperaturen zorgen voor heerlijk stabiel zomerweer; ideaal voor een zonvakantie in Spanje!

Ervaar het zonovergoten Andalusië!Zonvakantie boeken

 

zonvakantie-andalusie-spanje

Hotels met uitzicht over zee

Voor je zonvakantie in Spanje kun je uit veel soorten hotels kiezen. Voor elke smaak en budget is wel wat te vinden. Van luxe vijfsterren hotels tot kleine, karakteristieke herbergen of supermoderne resorts. Ook de locatie van je verblijf is belangrijk: In het hart van de stad, direct aan het strand, of verborgen aan een landweggetje. Breng je je zonvakantie liever door in een vakantiehuisje, dan kun je kiezen uit enorm veel appartementen uit villa’s die te huur staan.

Zonvakantie Spanje: Costa’s!

Andalusië heeft maar liefst 800 kilometer kust. Je kunt kiezen voor de Atlantische kust met een ruige zee: De Costa de la Luz. Deze strekt zich uit van de Portugese grens tot Gibraltar. Daarnaast kun je kiezen voor de Middellandse Zee, met de immens populaire Costa del Sol, de Costa Tropical en de Costa de Almeria.

Ervaar het zonovergoten Andalusië!Zonvakantie boeken

Waarom een zonvakantie Spanje?

Één van de beste eigenschappen de stranden van Andalusie zijn de strandtentje (chiringuitos). Hier kun je terecht voor verse vis, heerlijke salades en koude dranken.