Skip navigation MENU

Cruises Andalusië

cruise andalusie

Tegenwoordig zijn cruises naar Andalusië erg populair. Ieder jaar gaan er duizenden luxe cruiseschepen van en naar Andalusië. De vijf sterren cruiseschepen zijn doorgaans zeer goed uitgerust met bijvoorbeeld zwembaden en andere sportfaciliteiten. Daarnaast vind je op cruiseschepen een grote verscheidenheid aan bars en restaurants en bioscopen. Kortom, een cruise is een ideale manier om de fascinerende, exotische bestemmingen van Zuid Spanje te verkennen.

Tip: Boek direct bij Cruisetravel

Vanuit Andalusië kun je ook zeecruises maken naar andere vakantiebestemmingen, zoals Marokko, de Canarische Eilanden, Madeira en andere landen die grenzen aan de Middellandse Zee: Portugal, Frankrijk, Italië, Kroatië, Griekenland en Turkije. In Gibraltar kun je ook starten met een zogenaamde wereldcruise.

Cruises worden steeds populairder in Andalusië. In 2009 is het aantal toeristen die in de havensteden van Andalusië invoeren gestegen met 20 procent; in totaal 787.000 toeristen! Het aantal passagiers dat een cruise maakte in en om Zuid Spanje bedroeg in 2009 zelfs meer dan zes miljoen!

Cruises vanuit Malaga

Malaga is een ideaal startpunt voor uw cruise – het is een levendige, bruisende stad met uitstekende bars en restaurants en met veel culturele attracties zoals het Moorse Alcazaba en het nieuwe Picasso Museum.