Skip navigation MENU

Bed and Breakfast Andalusië

andalusie bed en breakfast

Een van de meest aangename manieren om de authentieke kant van het leven in Andalusië te verkennen is een Bed and Breakfast Andalusie.

Je kunt Zuid-Spanje ontmoeten in charmante, kleine hotels die tevens bed and breakfast overnachtingen faciliteren. Deze zijn meestal gelegen in het hart van de karakteristieke dorpen en steden op het platteland, of langs de kust in de schilderachtige dorpjes aan zee.

Er is een breed scala aan traditionele architectuur te zien in het zuiden van Spanje. Dit varieert van de typische ‘cortijo’ boerderij met een centrale patio, tot oude stadswoningen of zelfs grotwoningen. De Bed and Breakfast hotels in Andalusie zijn meestal zo ontworpen, dat ze heerlijk koel blijven in de zomer.

Tijdens je b&b Andalusie kun je genieten van een typisch Spaans ontbijt: Een kopje koffie met gebakje of toast met de traditionele olijfolie of verse tomatenpuree. Een typisch Spaans ontbijt is licht en wordt meestal aangevuld met een stevige snack halverwege de ochtend. Veel bed and breakfast Andalusie hotels bieden tussen de middag een zware lunch aan. Bij de laatste b&b’s kun je in de late namiddag tapas of een Spaans diner nuttigen.