Skip navigation MENU

Hotels Andalusie

Je rondreis door Andalusie kun je volledig naar eigen wens inrichten. Het voordeel hiervan is dat je veel vrijheid hebt bij het samenstellen van je vakantie, meer dan bij een vooraf samengestelde pakketreis. Hieronder volgt een kort overzicht van hotels in Andalusie. Wil je zelf geen Andalusie hotels boeken? Kies dan voor een reis bij één van de bekendere reisbureau’s voor Andalusie.

Populaire hotels Andalusie

Parador de Cadiz – Dit moderne hotel ligt in het centrum van de oudste stad van Europa: Cadiz. Het voorzieningenniveau van Parador de Cadiz is uitstekend en ook de locatie maken dit hotel populair: Op loopafstand bevinden zich het oude centrum van Cadiz, het kasteel van San Sebastian en het strand La Caleta.

Parador de Ronda – Dit Parador Hotel biedt uitkijk op de beroemde kloof van Ronda.  Het statige hotel was vroeger een gemeentehuis en dat is te zien aan de indrukwekkende architectuur. Het grootste pluspunt van dit hotel is de locatie: De culturele rijkdom van Ronda bevindt zich op loopafstand van het hotel!

Puente Romano Beach Resort MarbellaPuente Romano Beach Resort Marbella – Dit hotel/resort ligt in het zuiden van Andalusie, tussen Marbella en Puerto Banus.

Dit is vooral een aanrader voor degenen die op zoek zijn naar een luxe verblijf: Puente Romano Beach Resort Marbella heeft een eigen spa, een fitnessruimte, disco en bovendien een uitstekend restaurant met 2 Michelin sterren.